EXPERIENCIA MIRÓ

Comença a formar part de l’experiència Miró. Els nostres especialistes t’acompanyaran en totes les fases d’avaluació, per conèixer-te i junts trobar la millor fórmula per tenir cura de la teva salut auditiva

FASE 1
Entrevista

En primer lloc, ens reunirem per saber el màxim de tu i del teu estil de vida i el teu entorn. 

FASE 4
Tria l’acompanyament de rehabilitació auditiva

Un cop hagis triat els audiòfons, podràs elegir el temps que vols que estiguem al teu costat per gaudir d’una tranquil·litat total amb la màxima cobertura.

FASE 2
Estudi auditiu complet

Quan tinguem els resultats de l’entrevista, farem un estudi auditiu complet del teu cas, el qual consistirà en diferents proves que ens permetran trobar la solució que millor s’adapta a tu i al teu dia a dia: videotoscòpia, timpanometria, audiometria tonal (àrea i òssia), logoaudiometria, proves especials (per conèixer com entens i toleres el so).

FASE 5
Sala entorns sonors (única a la província de Lleida)

Un espai únic a Lleida, on podràs comprovar com t’adaptaràs a les diferents situacions quotidianes amb els teus audiòfons.

FASE 3
Elecció del nivell tecnològic de l’audiòfon

Quan tinguem definit el diagnòstic, escollirem l’audiòfon que millor s’adapti a les teves necessitats auditives. Disposem de diferents nivells tecnològics.

FASE 6
Agafar un nou hàbit

Amb l’experiència Miró podràs 

endur-te els audiòfons a casa i provar-los gratuïtament durant 21 dies i descobrir com tornar a gaudir de la qualitat del so.